• Új
Használt kerti törpe

Nagy kerti törpék

22 677 FT
T34

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

A nagy munkához jó, ha van egy kis segítség. Habár a dolgos törpék nem tudnak segíteni az ültetésben, kedvünket és a kertben töltött időt biztosan feldobják. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Nagy kerti törpék

Garantáljuk, hogy nem látott még nagyobb kerti “törpét”. Térjen be hozzánk személyesen és nézze meg hatalmas kínálatunkat. Dunavarsányi telephelyünk feltöltve kerti törpék, manók, tündérek, várják a kedves vásárlókat.

Méretek:

Magasság: 75 cm

Tömeg:     15 kg

Anyaga: polirezin

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

T34

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)