yorkis ajándékok

Yorkis ajándék

11 417 FT
A325

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Ismerősöd szeretne egy kis kutyát? Vicceld meg kedves ajándéktárgyunkkal, szobor kiskutyánk nagyon aranyos kerti dísznek, vicces ajándéknak, vagy éppen meglepetésnek. :-)

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Yorkis ajándék

Ajándéktárgyainkkal különleges meglepetéseket okozhat szeretteinek. Termékeink közt megtalálható minden törzsfogalom, akár egy nászajándéknak valló szökőkúttal, akár egy születésnapi ajándékként különleges szobrokkal, humoros kerti figuráinkkal, vagy különleges virágtartóinkkal szeretné meglepni szeretteit! Bearanyozhatja napját szeretteinek ezekkel az egyedi készítésű dísztárgyakkal.

Méretek:

Magasság:  cm

Tömeg: 3 kg

Anyaga: polirezin

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

A325

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)