• Új
Tacskós ajándék

Tacskós ajándék

11 417 FT
A29

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Ez a kedves és bájos vicces kutya fajta nagyon sokunk kedvence. Nincs olyan tacskó kedvelő, aki ne örülne egy ilyen kedves kis szobornak. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Tacskós ajándékok

Ajándék azoknak, akik élnek-halnak a tacskókért. Semmi nem lehet aranyosabb ezeknél a furcsán tündéri kutyáknál.

Méretek:

Magasság:   cm

Tömeg:     3 kg

Anyaga: polirezin

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

A29

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)