• Új

Fehér elefánt

21 260 FT
K400

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Az elefánt szerencsehozó állat. Mint szimbólum, Buddhához és az indiai Ganesha (Ganésa) istenséghez kapcsolódik.  A legújabb termékünk egyike, nagyon szép kidolgozás, méreteiből adódóan egy látványosság otthonunkban vagy a kertünkben. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Fehér elefánt szobor szerencsehozó elefánt

Számtalan tévhit kering az elefánt ormányával kapcsolatban és sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy milyen ábrázolásban vásároljanak szerencsehozó elefántot ábrázoló szobrot vagy faliképet. A felfelé és lefelé mutató ormányú elefánt is pozitív jelkép és mindkét ormány ábrázolásnak megvan a maga jelentése.  A felfelé álló ormányosnak, erőteljesebb energiákat vonz, elsősorban a karrier és a szerencse bevonzásához előnyös.

Méretek:

Magasság:   cm

Tömeg:     15 kg

Anyaga: polirezin

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K400

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)