• Új
Nevető buddha

Nevető buddha

82 677 FT
B67

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

A Buddha szobor a világ egyik legkeresettebb dísztárgya, kisugárzásával motivál, feltölt. Ez a vándor Buddha szobor nem mindennapi látványosság. Ritka nagy méretű szobor. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Nevető buddha

A Buddha szobor emlékeztet minket és segít nekünk abban, hogy megőrizzük és gyakoroljuk lelki illetve meditációs gyakorlatunkat. Ugyanakkor a megtisztítja az elmét. Továbbá segít felépíteni azt a magabiztosságot, mely által túl tudunk lépni a negatív érzelmeinken és a félelmeinken. Ennek érdekében éberen tartja elménket, s segít abban, hogy figyelmünket a saját valós világunkra tudjuk összpontosítani.

Méretek:

Magasság:   145 cm

Szélessége:  70 cm

Tömeg:         25 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

B67

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)