• Új
Szobor lámpa Egyiptomi

Szobor lámpa Egyiptomi

100 787 FT
E33

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Luxus megjelenésű szobor lámpa, különleges nem mindennapi látványosság. A kelet varázslatos hangulatát viszi otthonába ez a szobor. Méretéből adódóan feltűnést kelt bárhová helyezed. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Egyiptomi szobor lámpa 190 cm

A Kelet varázslatos hangulatával foglalkozunk! Újdonságainkat, az egyiptomi szobrokat, egyiptomi macskákat, egyiptomi lámpákat érdemes megnézni kínálatunkban.

Méretek:

Magasság: 190 cm

Tömeg:     45 kg

Anyaga: polirezin

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

E33

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)