• Új
sárkány lámpa szobor

Eladó sárkány lámpa szobor

29 921 FT
N3

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

A sárkány egy világszerte ismert lény, amely nyers erejét, misztikus képességeit és halhatatlanságát ismerteti. Antik színével és különleges díszítésével csodálatos dísze lehet otthonodnak. Lámpaként is egyedi nem mindennapi látványosság. Ideális ajándék a gótika szerelmeseinek. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Eladó sárkány lámpa szobor

A kelták a sárkányt szent, jóindulatú lénynek tekintették. A legendás sárkány tüzet okád, és delejező pillantása megigéz. A sárkány általában védelmező szerepet tölt be, őrzi a kincseket és a szent misztériumokat.

A sárkány lámpásnak kapható nagyobb változata érdemes megtekinteni kínálatunkban.

Méretek:

Magasság: 50 cm

Tömeg:     15 kg

Anyaga: polirezin

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

N3

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)