Kerti szökőkút eladó


77 953 FT

Kerti szökőkút kőből készült ezért az idő viszontagságait jól tűri. Fagyálló. Nagyon szép vízjátékkal rendelkezik, mert több lépcsősen csurog a víz látványos és nagyon szép csobogó hangja van. Bővebb leírásért gördítsen lejjebb.

Mennyiség Nincs elég termék raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti szökőkút eladó

A szökőkút különlegesen könnyű beüzemelni feltöltjük vízzel az alsó tálcát. Egy kis keringető szivattyút (nem tartozék) belehelyezünk és bedugjuk az áramba és már működik is. Nagyon szép hatást érhetünk el ha az esti órákban megvilágítjuk a szökőkutat mert az igazi hatás akkor érhető el.

Méretek:

Magasság: 126cm

Átmérő:     76cm 

Tömeg:     133kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

 


K2093

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)