Szökőkút sziklás szirénnel

82 677 FT
K578

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

A szökőkút látványát emeli a megfelelő megvilágítás. Ez lehet egy felül elhelyezett halogén spotlámpa is, de még szebb, ha a fény a víz alól jön, és az apró hullámok fodrán törik meg.

Méretekért és leírásért kattintson a bővebben gombra..

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Szökőkút sziklás szirénnel

Szemet kápráztató egyedi szökőkutak. Dunavarsányi díszkertünkben megtekinthető, választékunk.Alapanyagának köszönhetően termékeink nem csak tartósak, de remekül illenek a növényekhez, gyönyörűen mutatnak a zöld környezetben. Fagyállóak, így nem kell gondoskodni a téli elhelyezésről sem.

Méretek:

Magassága: 135cm

Tömeg: 135kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K578

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)