Kerti szökőkút

Kerti szökőkút

200 787 FT
K1508

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Nagyon szép vízi játékot produkál ez a szökőkút. Könnyedén beüzemeltethető csak egy keringető szivattyú és egy áramforás kell a beüzemeltetéséhez. A szökőkút műkőből készült, teljes mértékben ellenáll az idő viszontagságainak. Télálló fagyálló, minőségi termék. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti szökőkút

Szökőkútjainkat már megrendelheti egyedi különleges színekben is, a képek kategóriában megtalálhatja a szín mintánkat. Belső terek, közterek, szállodák, éttermek, vállalkozások, magánkert tulajdonosok figyelmébe ajánljuk szökőkutjainkat környezetük szebbé tételéhez.

Méretek:

Magasság: 205cm

Szélesség alsó tálca: 135cm

Talp átmérő:  43cm

Tömeg: 520kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1508

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)