Makkos két szintes nagy tálcás szökőkút

92 520 FT
K90

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

A makkos kerti szökőkúttat azoknak ajánljuk, akik az egyszerűbb, letisztult, tiszta formák kedvelői. A kültéri szökőkutat ajánljuk kertbe vagy az épület bejárata elé, bevásárló-központba, szállodába, étterembe, stb. Szökőkút vízképét halogén vagy LED lámpával lehet megvilágítani, mely nagyon szépen kiemeli a sejtelmes vonalait. Mielőtt választana tekintse meg több méretben is!… (Méretek lejjebb)

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Makkos két szintes nagy tálcás szökőkút

A víz elemet a kínaiak a jóléttel és a gazdagsággal társítják, ugyanakkor az utazással, a kommunikációval és a művészetekkel kapcsolatos rezgéseket is képviseli. A mozgásban lévő víz (patak, folyó, csobogó, szökőkút) rengetek energiát (chi-t) termel. A Feng Shui szerint keleten elhelyezve a szökőkút családi kapcsolatok megerősödését és a testi-lelki egészséget fogja elhozni. Délkeleten megjelenő szökőkút az áldás, boldogulás, könnyű előrejutás, a gazdagodás szellemét erősítik. Északon felállított csobogó, a munkában elért sikerekért felel.

Méretek:
Magasság: 136
Átmérő: 100
Tömeg: 220

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

K90

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)