Kiss Zsuzsa szobor

Kiss Zsuzsa kerti nagy szobor

70 079 FT
K01

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

A kerti szobrok kimondottan optikai súlypontok. Olyanokat válaszon, melyek illenek a kertje, környezete stílusához. Próbálja meg elképzelni a kertjébe egy jól látható központi helyen, vagy esetleg egy titokzatosan, a növények takarásában. A szobor idővel platinássá válik, és egyre jobban bele fog olvadni környezetébe!

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kiss Zsuzsa kerti nagy szobor

Kiss Zsuzsa kosárral kerti szobor lágyságot, kecsességet, harmóniát sugároz. Méltán lehet kertjének központi dísze. A kosarak virágtartóként funkcionálnak. Mivel a szobor kő zúzalékból készül, ezért időt-álló. Méretéből adódóan igen dekoratív lehet kertekben, közterületeken, vendéglátóhelyeken. A szobor megvilágítva és egy hozzá illő talapzaton a zöld környezet izgalmas látványossága lehet.

Méretek:
Magasság: 136cm
Tömeg: 147kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

K01

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)