Kislány kutyussal kerti szobor

10 157 FT
K3

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

A kislány kutyussal kerti disz bájos, kedves, vidám hangulatot teremt kertjében. Egy kertet személyessé is varázsolhatunk, ami a saját ízlésünket és személyiségünket tükrözi. Némi idő ráfordítás, némi tervezés és máris egyedi és különleges kerttel rendelkezünk, amit minden arra járó megcsodál majd.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kislány kutyussal kerti szobor

Mivel a kő természetes anyag, ezért jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Mivel fagyállóak, így állandó díszei lesznek a kertnek. Ez a kis barátságos szobor ajánlott állat szerető embereknek és bárkinek, akinek megtetszett első látásra. Gondolja ki a neki való helyet, ahol biztosan barátságos hangulatot varázsol majd kertjében.

A kislány kutyussal szobornak van párja is a kisfiú kutyussal a cikkszáma K1891. Különösen bájosak párban elhelyezve.

Méretek:
Magasság: 46cm
Tömeg:     12kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel.Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

K3

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)