Kerti szobor puszilkodó gyerekek

11 417 FT
K1243

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

A puszilkodó gyerekek kerti disz szobrocskával a kertet személyessé is varázsolhatjuk, ami a saját ízlésünket és személyiségünket tükrözi. Ez a kis figura tükrözi majd kertjében a kellemes hangulatot. Ajándéknak is tökéletes választás, a kert szerető embereknek nagy meglepetést szerezhet vele.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti szobor puszilkodó gyerekek 

Kertünket egy kis ötletes dekorációval, némi ügyességgel még színesebbé és szebbé varázsolhatjuk. A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe.
Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállók. Bátran ajánljuk ajándékként pedagógusoknak, óvodai dolgozóknak, mivel ötletes ajándék és nem olyan rövid élettartamú, mint például egy csokor virág:-)

Méretek:
Magasság: 50cm
Tömeg: 21kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1243

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)