Szekér virágtartó lovakkal


74 803 FT
K1133

 

A Lovas virágtartó szekér egy igazi különlegesség.  Ha termékünket választja, elragadó gyedi dísze lesz kertjének! A virágtartó szekér része, méretéből adódóan tökéletes a virágok részére jól fejlődnek benne növények. Termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Mennyiség Nincs elég termék raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Szekér virágtartó lóvakkal

Virágtengert alkothatunk, ha tele ültetjük virágokkal. Lovas iskolák, rendezvény szervezők, figyelem! Minden méretben kapható ló szobrok, lovas szekér szobrok.

Méretek:

Ló magassága: 50cm

Szekér magasság: 47cm

Szekér hossza:     70cm

Össz hossza:      137cm

Össz tömeg:  170kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

K1133

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)