Modern minimal virágtartó

28 346 FT
K2041

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Több méretben gyártunk nagyon szép kő virágtartókat, virágládákat. Virágtartók előnye hogy időtállóságát évtizedekben mérjük. Jól fejlődnek benne a nővények, jól tartja a nedvességet. Egyedi antikozást színezést vállalunk. Keressen bennünket személyesen Dunavarsányi telephelyünkön. Bízunk benne, hogy minden virágtartó igénynek megfelelünk. ✅ Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Modern minimal virágtartó

A virágtartókat minden évszakban beültethetjük más-más növényekkel, így egyben alkalmazkodunk az időjárás kihívásaihoz, és sokkal szebbé, változatosabbá tehetjük környezetünket. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállók. Fagyállóság megőrzése érdekében biztosítani kell a felesleges víz távozását, azaz a kaspó alján lévő lyukat szabadon kell hagyni. Ez előfeltétele a kaspó fagyállóságának, valamint a növények egészséges fejlődésének.  

Méretek:

Magasság:  85cm

Hosszúság: 38cm

Szélesség:  38cm

Tömeg:      104kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K2041

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)