Kerti dísz szobor amforás vízköpő

21 260 FT
K1060

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Kihagyhatatlan a meglepetés, amit szerezhet ezzel a szoborral. Különlegessége, hogy vízköpőként is használhatjuk. Ez a szobor kő zúzalékból készült ezért évtizedekig díszítheti udvarát-kertjét. Mivel fagyálló, így télen sem szükséges fedett helyre vinni.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti dísz szobor amforás vízköpő

Ha szereti, a kertjét díszíteni akkor ne habozzon, jöjjön, el telephelyünkre, ahol több ezer termékkel és a legfinomabb kávéval várjuk Önt és kedves családját. Termékeink ajándéknak is remek választás, nem olyan rövid életűek, mint pl. egy csokor virág.

Méretek:

Magasság: 92 cm

Tömeg: 35 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás:

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1060

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)