Freya női szobor

Freya női szobor

46 457 FT
Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

A kerti szobrot elhelyezhetjük úgy, hogy a kertünk központi elemeként tündököl, vagy akár egy bizonyos terület szépségét is hangsúlyozhatjuk vele. Termékeink minőségi közuzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Freya női szobor

A kerti szobrok napjainkban is jelentős szerepet kapnak, hisz otthonunk belső tere mellett a kert, kerti pihenő az, ami hozzájárul pihenésünkhöz, kikapcsolódásunkhoz, testi-lelki feltöltődésünkhöz. Olyan esetben is jó szolgálatot tehet egy-egy kerti szobor, ha a kertünk egy-egy üresnek tűnő területét szeretnénk feldobni.

Méretek:
Magasság: 123cm

Tömeg:       95kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1809
1 Termék

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)