Jézus szíve szobor 85cm

Jézus szíve szobor 85cm

21 654 FT
K1979

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Termékeink alapanyaga kő, ezért az idő viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Jézus szíve szobor nagyon szép kidolgozással készült szobor. Jézus szobor több méretben kapható. Kültéri dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Jézus szíve szobor 85cm

Szűz Mária szobrok, szent szobrok, angyalok, oszlopok, hatalmas választékban a dunavarsányi lerakattunkban. Mária szobor egyházi témájú műkő szobrok, óriási kínállatával várjuk kőkereskedésünkben.

Méretek:

Magasság: 85cm

Tömeg:     35kg

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1979

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)