Kétkorsós nő

Kétkorsós nő nagy kerti szobor

61 417 FT
K247

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

A szép kertek elkápráztatnak, ihletet adnak, megnyugtatnak - a kertek a szemre és a lélekre is hatással vannak. Hát, még ha díszítjük ezzel a szoborral! Kültéri dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak, fagyállók.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kétkorsós nő nagy kerti szobor

Méretéből adódóan igen dekoratív lehet kertekben, kerti tóba építve külön csobogóként, kerti szoborként, víz-köpőként is funkciónál. Elhelyezhető közterületeken, vendéglátóhelyeken, vagy nagyobb kertekben. A szobor megvilágítva és egy hozzá illő talapzaton a kert ékes dísze lehet. Az egyik legszebb szobrunk egyike.

A fotókon lapozgatva van ahol egyedi színű, megrendelésre vállalunk különböző színű antikozást. Az ár a fehér antikra vonatkozik.

Méretek:

Magasság: 138 cm

Tömeg: 80 kg

Létezik a szoborból nagyobb változat hamarosan oldalunkon megtalálható lesz.  

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

K247

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)