Kerti törpe kobold

3 150 FT
K1311

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Eredetileg azt tartották a kerti törpékről, hogy védelmet nyújtanak, vigyáznak a földbe ásott kincsekre és ásványi anyagokra. Ma is használatban vannak, figyelik a növényeket és állatokat, gyakran a pajta szarufáira vannak felakasztva, vagy a kertben őrködnek. Méretekért és bővebb leírásért kattintson a bővebb leírás gombra..

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti törpe kobold

Bevezető áron kínáljuk a kis kerti koboldjainkat, törpéinket. Termékeink színes változatban is léteznek a színes figurák menüpontban megtalálhatók. Az itt feltüntetett ár a fehér antikra vonatkozik. A szobor vagy dísz felhívja a látogatók figyelmét, ezért az elhelyezés fontos. Termékeink kiváló minőségű kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállóak.

Méretek:

Magasság: 13 cm

Tömeg:       2 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság utca 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1311

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)