Troll kerti figura

Troll kerti figura

3 780 FT
K1762

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

A troll misztikus, félelmetes lény. A skandináv mitológiában antropomorf szereplő, ám az irodalomban nagyon sok helyen jelenik meg különböző formákban és szerepekben. Nálunk most vicces, humoros, figura formájában megvásárolhatod. Különleges szobor. Kertbe helyezve egy kis sejtelmes fénnyel alulról megvilágítva nagyon különleges látványt nyújt.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Troll kerti figura

Szörnyekről, akik napfény hatására kővé dermednek. A trollok a történelemből a fikció világába kerültek, képzeletünket azonban máig megragadják.Termékeink minőségi közuzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók.

Méretek:
Magasság: 23cm

Tömeg:      6kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1762
1 Termék

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)