• Kiárusítás!

Imádkozó angyal szobor Biblián térdelő

6 220 FT
K1270

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Az angyal szobor kőből készült ezért az időjárásnak teljes mértékben ellenáll fagyálló. Különösen szép karácsonyi dekorációként, akár otthonunk, kertünk díszítéseként. Sokan síremlék dekorációnak is használják. Méretekért gördítsen lejjebb.

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Imádkozó angyal szobor Biblián térdelő

Angyal, szobrok szent szobrok Buddha szobrok hatalmas választékban kaphatok Halásztelki telephelyünkön érdemes ellátogatni hozzánk, ha szereti, a szobrokat ígérem lesz mit nézegetni.:-)

Méretek:

Magasság: 33cm

Tömeg: 7kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1270

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)