Elefánt szobor virágtartós

Elefánt szobor virágtartós


20 866 FT
K2016

Az elefánt mostanában leginkább, mint szerencsehozó motívum vonul be életünkbe. Ez a méltóságteljes állat gyakran összekapcsolódik a feng shui-val is, hiszen sokan helyeznek elefánt alakú tárgyakat lakásukba, életterükbe. Dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Nincs elég termék raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Elefánt szobor virágtartós

Virágtartót lehet külön hozzá vásárolni 8000.-FT

Örök kérdés az elefánt elhelyezésénél, hogy az állat ormánya felfelé vagy lefelé álljon. A közhiedelemmel ellentétben a lefelé mutató ormány nem hoz balszerencsét, sokkal inkább azt jelenti, hogy képesek vagyunk leküzdeni minden akadályt, anélkül, hogy belepusztulnánk; a felfelé mutató ormány pedig a jószerencse áradását hozhatja életünkbe. Az már teljességgel rajtunk múlik, melyiket választjuk, nekünk kell eldönteni, hogy szerencsére, avagy kitartásra van-e szükségünk életünk adott.

Halásztelki telephelyükre érdemes ellátogatni választékunk kimeríthetetlen, kedves kis kerti szobrok terén, legyen az elefánt, oroszlán, buddha, vagy történelmi szobor, nálunk mindent megtalálsz a kerted szebbé tételéhez.

Méretek

Magasság: 43cm

Tömeg:     55kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K2016

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)