Kőoroszlán szobor

27 402 FT
K948

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

A kőoroszlán egyedi kidolgozással rendelkezik, különlegesé teheti otthonát, kertjét, kapuját. Az esti órákban megvilágítva egyedi különleges látványban lesz része, a kertjébe látogatoknak. Fekvő oroszlán szobor hazánkban ritkaság.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kőoroszlán szobor

Nagyon szép kidolgozású és nagyméretű kőoroszlán szobor. Termékünk kiváló minőségű alapanyagból készült, ezért teljes mértékben fagyálló és időtálló. A kőoroszlánt használhatja kapudíszként, méretéből adódóan köztereket is díszíthetünk velük. A méretének köszönhetően egy ilyen alkotás garantáltan felhívja minden járókelő figyelmét, bárhová is helyezzük! 

Oroszlán létezik ballos és jobbos kivitelezésben rendelésnél fontos megjegyzésben megírni.

Méretek:

Magasság: 35cm

Szélesség: 70cm

Tömeg: 61kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

K948
6 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)