Szobor virágtartós kis Zsuzsi

10 630 FT
K255

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Az alábbi néhány ötlet azoknak kíván segítséget nyújtani, akik csak kis kerttel rendelkeznek és szeretnék a lehetőségekhez képest legalább vizuálisan nagyobbá tenni. A kis kertünkhöz társuljon nagy fantázia! Helyezzünk el kis szobrokat úgy, ahogy nagy kertekben szokás, nagy talapzat helyett azonban választhat termékeink közt kis talapzatot is, és máris kész a luxus kerti disz!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Szobor virágtartós kis Zsuzsi

Látványos kis szobor, megvilágítva az esti órákban gyönyörködhetünk benne. Igazi meghitt hangulatot teremt környezetünkben. Ajándéktárgynak is tökéletes választás. A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Mivel fagyállók, így télen is a szabadban hagyhatjuk. A kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok, vázák és kaspók megrendelhetőek a webáruházunkból‎, vagy látogasson el személyesen a halásztelki kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

Méretek:

Magasság: 68cm

Tömeg: 19kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066


K255
4 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)