Gyerekek virágtállal szobor

10 630 FT
K479

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Cégünk szereti meglepni a kerttulajdonosokat. Gyönyörű és egyben praktikus kerti termékekkel. Nem elégedtek meg egy egyszerű kerti virágtartó tervezésével, mindig megpróbálnak valami különleges funkciót hozzáadni a kültéri termékeikhez, így ezek a virágtartók gyönyörű kerti szoborként is funkcionálnak. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Gyerekek virágtállal szobor

Többféle fazonú és méretű virágtartó választható, gyakorlatilag minden növényünkhöz találhatunk megfelelőt. A fő funkció a kert díszítése. Időjárásállóak így akár egész télen a szabadban hagyhatóak. Termékeinkhez csak kiváló minőségű alapanyagokat használunk, ennek köszönhetően nagyon tartósak és strapabíróak, hosszú évek múltán is tetszetősek lesznek.

Méretek:

Magasság: 31cm

Alap méret: 28x22cm

Tömeg: 15kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

K479

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)