Szomorú angyal szobor

44 882 FT
K1753

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. A hagyomány szerint Isten első angyala Satanael volt. Nevének jelentése Isten angyala.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Szomorú angyal szobor

A legtöbb vallás rendszerében szerepelnek az angyalok, olyan transzcendens lények, akik legtöbbször ember és Isten között közvetítenek. A legismertebb angyalokkal kapcsolatos történetek a Bibliában találhatóak, például Jézus születésének hírét Máriának Gábriel angyal vitte. Az angyalok több évezred óta vannak velünk a hétköznapokban.

Méretek:
Magasság: 81cm

Tömeg:      95kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1753
1 Termék

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)