Síró angyal szobor

Síró angyal szobor


31 102 FT
K1755

Termékeink minőségi közuzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. A hagyomány szerint Isten első angyala Satanael volt. Nevének jelentése Isten angyala.A legtöbb vallás rendszerében szerepelnek az angyalok, olyan transzcendens lények, akik legtöbbször ember és Isten között közvetítenek.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Nincs elég termék raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Síró angyal szobor

A legismertebb angyalokkal kapcsolatos történetek a Bibliában találhatóak, például Jézus születésének hírét Máriának Gábriel angyal vitte. Az angyalok több évezred óta vannak velünk a hétköznapokban.

Méretek:
Magasság: 80cm

Tömeg:      56kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1755

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)