Kerti szobrok akció gyerekek

Kerti szobrok akció gyerekek

6 220 FT
K1894

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Ez a kerti dekoráció egyedi és utánozhatatlan bájosságot, kedvességet teremt a saját kis otthonodban. Kültéri dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti szobrok akció gyerekek 

Mindenkinek más adottságai vannak a kertjében, de egy biztos, mindenhová be tudunk csempészni egy-két kreatív megoldást. Az esti órákban egy kültéri leszúrható lámpa segítségével lehetőleg meleg fényű legyen. Világítsd meg a szobrot és páratlan hangulat és látvány tárul szemeid elé. Remélem, gondolsz majd ránk, hogy milyen egyedi csodát képeztünk együtt a kertedbe :-)

Méretek:

Magasság: 43cm

Tömeg:       8kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1894

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)