• Kiárusítás!
Golfos

Golfozó szobor

9 055 FT
K2216

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Új kerti dísz szobor golfozó férfi, aki épp most készül a labdát a célba ütni. Termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Golfozó szobor

Különleges és egyedi ajándék a golf játék szerelmeseinek. Méretéből adódóan a kert bármelyik szegletében jól fog mutatni ez a kedves szobor. Télen nyáron is díszíti kertjét.

Méretek:
Magasság:    45 cm

Talp:       12x12 cm

Tömeg:          7 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K2216

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)