Dekoráció iskoláknak, óvodáknak tanuló lány

11 732 FT
Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Elragadóan aranyos kerti szobrocska, melyet különösen iskolák, óvodák, udvar vagy bejárat díszítéséhez ajánlunk. A szobrocska mivel kőből készült, ezért teljesen ellenálló az idő viszontagságaival szemben. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Dekoráció iskoláknak, óvodáknak tanuló lány

A kerti szobor az ízlésedtől, valamint a házad és a kerted jellegétől függően lehet visszafogott, vagy épp lehengerlő, hagyományos stílusú, vagy épp absztrakt is.
Termékeink közt a párját is megtalálhatja a K506 kódszámon az olvasó kisfiú szobrunk. Ha a környezet megfelelő, akkor egy kis szobor is jól tud mutatni. Természetes alapanyagának köszönhetően remekül mutat a zöld környezetben a növények között.

Méretek:

Magasság: 50cm

Tömeg: 28kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Fernc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066


K505
2 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)