Oroszlán kerti szobor

Oroszlán kerti szobor

86 614 FT
K1993

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Az oroszlán az erőnek, a védelemnek, a hatalomnak szimbóluma. Az oroszlán szimbólum segít védelmezni a családot. Az új szobor nagyon szép kidolgozással készül. Időtállóságát évtizedekben mérjük. Termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Oroszlán kerti szobor

Általában a főbejárat vagy kapu két oldalára helyezik őket párban!  Ezért gyártunk jobbra néző és balra néző oroszlánt. Rendelésnél fontos megjegyezni. Mivel a kő természetes anyag, így az ebből készült termékeink jól beleillenek a zöld környezetbe, kiválóan mutatnak a növények mellet. 

Méretek:
Magasság: 92 cm
Tömeg:    198 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1993

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)