Troll kerti figura poénos


10 866 FT
K1566

Ez az a szobor, aki mindenkit mosolyra fakaszt!  Sokkan ajándékként vásárolják kedves ismerősük megtréfálására. Sokan irodában, boltba, kassza mellé helyezik. Fiatalok is rajonganak a kedves vicces troll manóért. Méretekért és bővebb leírásért görgessen lejebb!

Mennyiség Nincs elég termék raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Troll kerti figura poénos

Ez a kis kedves troll figura nem mindennapi jelenség a kertben. Fiatalok közkedvelt figurája. Mindenkit megmosolyogtat egy "bemutatós" troll figura vicces látványa a bokor tövében elrejtve. Biztos mosolyforrás a kertünkbe látogatok számára.

A trollok a skandináv mitológia hírhedt szereplői. Nem mindennapi megjelenésükkel és a szobrok precíz kidolgozásával segítenek visszarepülni az időben és igazán mesebelivé varázsolni a kertet.

A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve hosszabb időt igényel-e gyártása. Az esetben, ha hosszabb szállítási idő szükséges (fuvartól függően 2-4 hét) a termék megérkezésekor rögtön értesítjük vásárlónkat.

Méretek:

Magasság: 40cm

Tömeg: 20kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

 

 

 

K1566

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)