Zombi kerti dísz

Zombi kerti dísz

5 906 FT
K2018

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Mindig kell egy kis érdekesség a kertbe, például halloween kerti dekorációként a kertben egy kis sejtelmes fénnyel megvilágítva az esti órákban egy igazán félelmetes dekoráció. Dekorációs termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Zombi kerti dísz

Zombit ábrázoló kerti szobrunk nem a konzervatív kertekbe terveztük, inkább megnevettetnek, mint gyönyörködtetnek, de egyes bohémabb kertekben helyük lehet.

Méretek

Magasság: 16cm

Tömeg:       4kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066K2018
2 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)