Eladó ló szobor 105cm

39 291 FT
K1559

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Webáruházunkban megrendelhető termékeink készlet függvényében átvehetők. A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve hosszabb időt igényel-e gyártása. Az esetben, ha hosszabb szállítási idő szükséges (fuvartól függően 2-4 hét) a termék megérkezésekor rögtön értesítjük vásárlónkat. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Eladó ló szobor 105cm

Dunavarsányi telephelyünkön megtekinthető ez a nagyméretű ló szobor nem mindennapi látványt kelt. Nagyméretű ágaskodó lószobor, melyet Magyarországon csak nálunk lehet kapni :-) A lovak szerelmesei számára is megtalálhatók a különféle szobor kompozíciók. Éttermek, lovardák, kertek díszítéséhez tökéletes elemei lehetnek az időt és időjárást álló kőből készült áruink.

Méretek:

Magasság: 105cm

Tömeg: 100kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

 

K1559
3 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)