Kerti dísz őzike kicsinyével

7 795 FT
K863

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Kedves kerti figuránk az őzike kicsinyével szobor. Mivel természetes alapanyagból, kőből készült, ezért remekül beleillik a zöld környezetbe, minden növény mellet kiválóan fog mutatni. Webáruházunkban válogathat állat figurák és kerti szobrok között, melyek időt állók, fagyállók és rendkívül dekoratív termékek.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti dísz őzike kicsinyével

Díszítse kerti tó partját vagy tegye hangulatossá kertjét, otthonát ezzel a kis bájos őzikével. A gyerekek közkedvelt terméke. Mivel termékeink fagyállóak, ezért az egynyári növényekkel szemben állandó díszei lesznek a kertjének, otthonának.

Méretek:

Magasság: 30cm

Szélesség: 40cm

Tömeg: 15kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 


K863
2 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)