Ló szobor

Ló szobor

7 008 FT
K2011

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Sokan vagyunk, akik szeretik a lovakat. A szobrot megformáztuk és úgy készítjük, hogy kültérben és beltérben egyaránt tudjuk díszíteni otthonunkat, kertünket, bejáratunkat, kapunkat. Ajándékként egy ló szerető ember számára jó választás. Termékeink minőségi közúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Ló szobor

A ló a sebességet és a kitartást jelképezi. A kínai családokban az okos gyerekeket lóhoz hasonlítják. Tudták? A Feng shui szerint, ha a hölgyek udvarlót szeretnének, tegyenek lovat ábrázoló, szobrot a lakás déli részébe. A ló meghozza az udvarlót!

Méretek

Magasság: 35cm

Tömeg:       7kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066K2011
2 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)