Állatszobrok varacskos disznó kerti figura

8 583 FT
K888

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Alig egy évtizede indult újra az önálló kerti díszek, szobrok, figurák, divatja. Ma már egy szakosodott kereskedő és gyártó Kerti-Aruda félezer különféle portékát kínál. Ha a díszítőfunkciót vizsgáljuk, akkor a kerti díszek és kellékek a virágzó évelőkkel versenyeznek, vagy azokat egészítik ki.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Állatszobrok varacskos disznó kerti figura

Az egyre szélesebb kínálat persze nem nélkülözi most sem a vadhajtásokat. Aki törpét nem akar, egész állatkertet telepíthet a kertjébe: vaddisznó, szarvas éppúgy kapható, mint flamingó vagy gólya, határt csak a képzeletünk szab.

Termékeink rendkívül tartósak, ellenállnak az időjárás viszontagságainak és teljes mértékben fagyállóak. Mivel természetes alapanyagból készültek, így kiválóan mutatnak a növények mellet.

Méretek:

Magasság: 23 cm

Tömeg:     10 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K888

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)