sárkány szobor

Troll sárkány szobor

11 496 FT
K1761

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

A troll misztikus, félelmetes lény. A skandináv mitológiában antropomorf szereplő, ám az irodalomban nagyon sok helyen jelenik meg különböző formákban és szerepekben. Nálunk most szobor formájában megvásárolhatod. Különleges és szép kidolgozású szobor. Kertbe helyezve egy kis sejtelmes fénnyel alulról megvilágítva nagyon különleges látványt nyújt.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Troll sárkány szobor

Szörnyekről, akik napfény hatására kővé dermednek. A trollok a történelemből a fikció világába kerültek, képzeletünket azonban máig megragadják.Termékeink minőségi közuzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók.

Méretek:
Magasság: 37cm

Tömeg:      7kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1761
3 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)