Kerti dísz Tyúk kőből kültéri dekoráció

4 646 FT
K893

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

A szobrok kertünk díszei lehetnek, megfelelően elhelyezve őket erősítik a feng shui energiáit is.
Amennyiben különféle állatszimbólumuk díszítik kertünk, figyeljünk arra, hogy melyik milyen égtájon helyezkedik el, mivel ezeknek szimbolikus jelentősége van.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti dísz Tyúk kőből kültéri dekoráció

Állatszobrok, szobrok, szökőkutak, vicces kerti figurák egyre szélesebb választékkal várjuk a kedves kert tulajdonosokat Halásztelki kő kertünkben. Nálunk biztos megtalálja a kertjébe való darabot. Egyedi szobraink kő zúzalékból készülnek, ellent álnak az idő viszontagságainak és teljes mértékben fagyállóak. Természetes anyagról lévén szó, remekül mutatnak a zöld környezetben a növények között.

Méretek:

Magasság: 27cm

Tömeg:     6kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066


 

K893
4 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)