Angyal szobor sírra új

11 732 FT
K1571

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Angyalunk ideális lehet temetői dekorációnak sírra helyezve. Műkőből készült, fagyálló, és mindezek mellett gyönyörű kidolgozású szobrocska. Általában az a kérdés hogy mivel rögzítsék a szobrot, én most elárulom. Kültéri hőálló szilikon.


 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Angyal szobor sírra új

A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve hosszabb időt igényel-e. Az esetben, ha hosszabb szállítási idő szükséges (fuvartól függően 2-4 hét) a termék megérkezésekor rögtön értesítjük vásárlónkat.

Méretek:

Magasság: 41cm

Tömeg: 17kg

Szélessége:  cm

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1571
5 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)