Angyalka szobor gömbön nagy

15 669 FT
K734

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Az angyalka gömbön kerti figura kis, alvó puttója kedves dísze lesz a kertjének. Fontos, hogy csak olyan tárgyakat tartson maga körül, melyeket szeret. Ez a kis angyalka a kertbe, teraszra, de bárhova helyezve meghitt nyugodtságot hoz az otthonába. Ajándékként és karácsonyi dekorációkén is tökéletes. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Angyalka szobor gömbön nagy

A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Termékeink kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállóak. Természetes anyagról lévén szó, remekül mutatnak a zöld környezetbe a növények között, vagy éppen mellet. Ez az angyal figura kültérben és beltérben egyaránt jól mutat.

Méretek:
Magasság: 61cm
Átmérő:     38cm
Tömeg:      52kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K734
3 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)