Rózsafüzérrel nevető Buddha szobor eladó


11 417 FT
K999

Szerencsére, gazdagságra vágyik? A pocakos Buddha szobor segíthet Önnek a siker elérésében. Nincs más teendője, csak minden nap azonos időben megsimogatni a pocakos Buddha szobor hasát. Csak egy kicsit higgyen szerencséjében, adja meg az esélyt és rendelje meg különlegesen szép, és szerencsehozó Buddha szobrunkat. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Nincs elég termék raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Rózsafüzérrel nevető Buddha szobor eladó

A Rózsafüzérrel nevetős pocakos Buddha a gazdagság szimbóluma. Biztosítja a család jólétét is. A Buddhát a szoba bejáratával szemben átlósan szemmagasság fölé kell tenni, hogy felfelé nézzünk rá. Nevető Buddha a gazdagság és a bőség beköszöntét jelzi. Termékeink alapanyaga kő, ezért 100 százalékig időjárásálló. Megrendelheti webáruházunkból, vagy személyesen is megvásárolható dunavarsányi kőkereskedésünkben.

Méretek:

Magasság: 31cm

Szélesség:

Tömeg: 18kg 

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

K999

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)