Indiai elefánt szobor

Indiai elefánt szobor

15 354 FT
K2314

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Eladó egy gyönyörű indiai elefánt szobor, amely kézműves mesterek által készült, és egyedülálló művészeti értékkel rendelkezik. A szobor részletesen kidolgozott, és az indiai kultúra szépségét és gazdagságát idézi meg. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Indiai elefánt szobor

Az elefánt a bölcsesség és jó szerencse szimbóluma, így ez a szobor ideális díszítés lehet otthonában vagy irodájában, kertjében. Kiváló minőségű anyagokból készült, és hosszú élettartammal rendelkezik. Ezzel a gyönyörű szoborral egy szelet Indiát viheti be otthonába. Az elefánt szobor kapható nagy és kis méretben ez a fotókon látható nagy méret. Külön cikkszámon K2313 található a nagyobb elefánt.

Méretek:

Magasság:   25 cm

Tömeg:       16 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K2314

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)