Eladó yorkshire kutya szobor

5 433 FT
K1258

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Eladó yorkshire kutya szobor nagyon szép kidolgozású kőszobor. Akár kültérben és beltérben is díszítheti otthonát ezzel az aranyos kutyussal. Ajándékozza meg yorkis ismerősét ezzel a szobrocskával biztos nagy örömet okoz majd vele.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Eladó yorkshire kutya szobor

Megrendelhető itt az áruházunkban vagy Dunavarsányi telephelyünkön személyesen is megvásárolhatja. A termék ugyan olyan szép mind a fotókon. Pár darab érkezet belőle ezért ne gondolkodjon a megrendelésén.

Méretek:

Magasság: 26cm

Tömeg: 5kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

K1258
1 Termék

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)