• Kiárusítás!
Szökőkút

Szökőkút

177 165 FT
K961

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Kültéri dekorációs termékeink minőségi márványkő zúzalékból készülnek, ezért az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Mivel fagyállóak, így télen-nyáron díszei lesznek a kertjének. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Szökőkút

Méretéből adódóan igen dekoratív köztereken, lakóparkokban, közterületeken, vendéglátóhelyeken vagy nagyobb kertekben. A szobor megvilágítva és egy hozzá illő talapzaton a környezetünk ékes dísze lehet. Ez az alkotás több, mint egy egyszerű kerti dísz. A víz látványa és csobogásának hangja nyugtatóan hat az emberekre.

Méretek:

Magasság:   165 cm

Átmérő:      130 cm

Tömeg:       362 kg

A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve hosszabb időt igényel-e gyártása.

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K961

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)