Kerti dísz libikókás gyerekek szobor

10 157 FT
K4

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

A gyerekek libikókán kerti disz egyrészt üde, pajkos hangulatot teremt kertjében, másrészt a szobor aprólékosan kidolgozott forma világának köszönhetően életre is kelti azt. Egy kertet személyessé is varázsolhatunk, ami a saját ízlésünket és személyiségünket tükrözi. Ez a kis figura még jobban tükrözi majd kertjében az Ön ízlését.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti dísz libikókás gyerekek szobor

A kő, mint természetes anyag, jól beleillik a zöld környezetbe, bármilyen növény mellet jól mutat. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Mivel fagyállók, így az év bármely napján gyönyörködhetünk bennük. Gondolja ki a neki való helyet, ahol szobor biztosan barátságos hangulatot varázsol majd. Bátran ajánljuk ajándékként pedagógusoknak és óvodai dolgozóknak, nagyon ötletes ajándék és nem olyan rövid élettartamú, mint például egy csokor virág.

Méretek:
Magasság: 38cm
Tömeg: 15 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K4

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)