Tavasz manó oldalt fekvős

9 055 FT
K1091

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Különleges kerti törpék, kerti díszek, manók és trollok óriási választékban. Dunavarsányi bemutató kertünkben személyesen is megvásárolhatja kedves figuráinkat. Most bevezető áron meg is rendelheti. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Tavasz manó

Ki ne szeretné a kedves manókat, kerti tündéreket, angyalokat. Sokan tagadják, de mindannyian szeretjük kertünket díszítgetni, növényt nevelgetni. Bájos manókkal feldobhatjuk kedvenc növényünket, kerti tavunkat, teraszunkat. Termékeinkhez csak kiváló minőségű alapanyagokat használunk, ezért nagyon tartósak és strapabíróak, a minőséggel biztosan elégedett lesz. Ez a szobor teljesen ellenáll az időjárásnak.

Méretek:

Magasság:23cm

Tömeg: 13kg

Szélessége: 44cm

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1091
7 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)