Kerti figurák webáruháza süni mama

Kerti figurák webáruháza süni mama

6 535 FT
K1882

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Kültéri kerti figuránk bájos és aranyos a kertben helyezve. Ajánlott a süni mama szoborhoz a párja a süni papa külön megvásárolható. Ez a két szobor még ajándékként is humoros lehet egy házassági évfordulóra. A szobor nagyon szép kidolgozású mutatós kerti dísz figura. A gyerekek is kedvelik.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti figurák webáruháza süni mama

Vicces és kedves alakja megmosolyogtatja a kertünkbe látogatókat. Termékeink télen is díszíti a kertet, mivel műkőből készültek, ezért teljes mértékben ellenáll az idő viszontagságainak, fagyállók.

Méretek

Magasság: 25cm

Tömeg:       8kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1882
2 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)